Barion Pixel
Originálne darčeky pre každú príležitosť

Pohár na víno k 60. narodeninám

SKLADOM
Katalógové číslo 5904405123768d
Dostupnosť Skladom
Cena s DPH 10,90 €
Spýtajte sa na produkt

Nakúpte ešte za  50,00 €  a získajte dopravu ZADARMO.

benefit-img

Doprava zdarma od 50 €

Pri objednávkach nad 50 € za dopravu neplatíte

benefit-img

Nové darčeky každý týždeň

V našej ponuke nájdete nové darčeky každý týždeň

benefit-img

Expedovanie do 24 hodín

Tovar skladom posielame do 24 hodín

benefit-img

Pravidelné akcie

Produkty pre vás pravidelne zľacňujeme

Pohár na víno k 60. narodeninám


Perfektný darček, ktorý oslavuje míľnik v živote

Hľadáte originálny a nezabudnuteľný darček pre niekoho, kto oslavuje svoje 60. narodeniny? Náš exkluzívny pohár na víno je ako stvorený presne pre túto príležitosť. Prečo je tento pohár tým najlepším darčekom pre oslávenca? - Oslavuje významný míľnik. 60. narodeniny sú dôležitým míľnikom v živote človeka.

Tento pohár je výnimočnou pripomienkou tejto špeciálnej udalosti. Keď si z neho oslávenec vychutná svoje obľúbené víno, vždy si spomenie na nezabudnuteľnú oslavu svojej tridsiatky. - Dekoratívny a štýlový dizajn. Pohár nie je len praktický, ale aj nádherný. Je dekoračne spracovaný, s elegantným dizajnom, ktorý skvelo zapadne do každej domácnosti či už oslávenca alebo oslávenkyne.

Vyzerá skvelo vystavený v obývacej izbe alebo kuchyni. - Skvelý na každú oslavu. Či už ide o malú oslavu v kruhu rodiny a blízkych priateľov alebo o veľkú narodeninová párty, tento pohár na víno je ako stvorený na prípitky a oslavovanie. Roztancuje každú oslavu a dodá jej punc výnimočnosti. - Pre mužov aj ženy. Náš pohár je univerzálny, vhodný ako pre oslávencov, tak aj oslávenkyne. Jeho nadčasový dizajn ocenia všetci milovníci vína bez rozdielu pohlavia. Je to darček, ktorý poteší naozaj každého.


Objem: 220ml
Výška pohára: 17cm
Výrobca
Katalógové číslo 5904405123768d
EAN 5904405123768d

Podobné produkty