Barion Pixel
Originálne darčeky pre každú príležitosť

Keramická žabka - Zaľúbenci

SKLADOM
Katalógové číslo 162135
Dostupnosť Skladom
Cena s DPH 40,90 €
Spýtajte sa na produkt

Nakúpte ešte za  50,00 €  a získajte dopravu ZADARMO.

benefit-img

Doprava zdarma od 50 €

Pri objednávkach nad 50 € za dopravu neplatíte

benefit-img

Nové darčeky každý týždeň

V našej ponuke nájdete nové darčeky každý týždeň

benefit-img

Expedovanie do 24 hodín

Tovar skladom posielame do 24 hodín

benefit-img

Pravidelné akcie

Produkty pre vás pravidelne zľacňujeme

Keramická žabka - Zaľúbenci


Váš nový obľúbený darček pre vašu láskuPredstavujeme vám Keramickú žabku - Zaľúbenci, dokonalý spôsob, ako vyjadriť svoje city a zároveň pridať šmrnc do vášho domova!

Nie je to len obyčajná dekorácia. Keramická žabka - Zaľúbenci je kus umenia, ktorý vám umožní prejaviť lásku a zároveň vniesť do vášho interiéru kúsok originality a humoru. Tento produkt sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej domácnosti, ale aj skvelým darčekom pre vašu polovičku.

Prečo si vybrať Keramickú žabku - Zaľúbenci?

1. Unikátny dizajn: Táto keramická žabka je starostlivo vyrobená s dôrazom na detail, aby zachytila všetku krásu a nežnosť zaľúbených žiab. Jej jemné línie a realistické farby z nej robia skutočne jedinečný kúsok, ktorý upúta pozornosť každého návštevníka.

2. Vysoká kvalita: Vyrobená z kvalitnej keramiky, ktorá zaručuje odolnosť a dlhú životnosť. Naša žabka je ručne maľovaná, čo zaručuje, že každá jedna je originálna a má svoju vlastnú osobnosť.

3. Emócie na prvý pohľad: Tento produkt je navrhnutý tak, aby evokoval emócie. Každý pohľad na túto žabku vám pripomenie vašu lásku a šťastné chvíle strávené spolu. Je to perfektný spôsob, ako si denne pripomínať svoje city.

4. Ideálny darček: Máte problém nájsť dokonalý darček pre svojho partnera? Keramická žabka - Zaľúbenci je ideálnym riešením. Je to darček, ktorý hovorí "mám ťa rád" a zároveň pridáva štipku humoru a originality do vášho vzťahu.

5. Všestranné použitie: Táto keramická žabka je skvelou dekoráciou do každej miestnosti – či už ju umiestnite do obývačky, spálne, kuchyne alebo dokonca do kancelárie. Prispôsobí sa akémukoľvek štýlu interiéru a dodá mu osobitý charakter.

Rozmery: 15 x 15 x 14cm
Material: keramika
Výrobca
Katalógové číslo 162135
EAN 5902663621354

Podobné produkty